Nieuws

Op deze pagina zullen wij al het nieuws met u delen.

Laatste studio’s zoeken bewoners

Op 1 oktober hebben wij onze officiële opening mogen beleven, waarbij de wethouder, Jaap van Veen, Zorggroep Thorp officieel geopend heeft met mooie woorden in herinnering aan verleden en een positieve vooruitblik.

Nu 1 maand nadat we onze eerste bewoners verwelkomd hebben, zijn er nog maar een paar studio’s die nog een bewoner zoeken. Mochten er nog twijfels zijn vraag ik u een mail te sturen met uw eventuele vragen en daarbij kunnen we altijd even een afspraak maken om vrijblijvend te komen kijken op onze mooie woonlocatie.


Wij hebben plek voor bewoners met een Wlz GGZ profiel 1 of 2 beschikking vanuit het CIZ.


Onze mooie locatie is te bezichtigen in overleg met Anneke Bosma. Zij is te bereiken via mail of spreek de Voice mail in van het algemene nummer: 06 43 60 77 03

Zorggroep Thorp lokatie Katlijk

Opening 01-10-2022

De opening van 01-10-2022 was een groot feest. Iedereen heeft genoten en de opkomst was super. Hierbij een mooie impressie.


OPENING!!! YES, we gaan eindelijk open…..

Super trots op dit geweldige project en dat mag gevierd worden.

Ben je nieuwsgierig? Dan ben je van harte welkom op zaterdag 1 Oktober van 13:00 – 16:00 uur.


Het einde nadert!

Het project is bijna af… 16 juli hadden we een open huis voor onder anderen de buurt en die is bijzonder goed bezocht. Wat een mooie complimenten hebben we gekregen en wat hebben we een mooie gesprekken gehad.

30 augustus is de oplevering en 5 september komen de eerste bewoners verhuizen naar deze fantastische plek.


Uitnodiging 16 juli 2022 OPEN HUIS

Op zaterdag 16 juli a.s. tussen 10.00 en 14.00 uur hebben we open huis en om je de voortgang te laten zien en vragen te beantwoorden. De bouw vordert gestaag en dus bieden we je graag de gelegenheid om een kijkje te komen nemen.
Ons bezoekadres is Schoterlandseweg 22 in Katlijk.
Als je komt, hou je er dan rekening mee dat het nog een bouwterrein is?
Volgens de planning is de oplevering eind augustus.

Interesse in wonen?
We hebben nog plek voor bewoners. Ben je geinteresseerd als toekomstige bewoner, naaste of verwijzer? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking, locatiebezoek of intake.
Neem hiervoor per e-mail contact met ons op via mail


Bouw update 6

De bouw gaat super! Het dak is bijna af en de zonnepanelen liggen voor de helft er al op. De appartementen worden gestuct op dit moment en dan komen de toiletten en pantry’s erin. Het wordt super mooi.

Aanmelden nieuwe clienten van start!

Beste collega, 

Wellicht heeft u enige tijd geleden belangstelling getoond voor Zorggroep Thorp in Katlijk. Of wellicht heeft u nu belangstelling voor Zorggroep Thorp.

De bouw is in volle gang en naar verwachting zullen wij per 1 september 2022 onze deuren openen. 

Op maandag 14, woensdag 16 en vrijdag 18 februari zullen wij kennismaking/intake gesprekken gaan voeren met toekomstige bewoners en hun naasten en/of verwijzers. 

De gesprekken vinden plaats in Vledder, het is nu niet mogelijk op de toekomstige woonlocatie af te spreken in verband met intensieve bouwwerkzaamheden.

Graag horen wij of uw cliënt(en) gebruik willen maken van deze mogelijkheid zodat we via u, de desbetreffende cliënt(en) een uitnodiging kunnen sturen. U kunt ons hier emailen of verdere informatie vinden op onze contact pagina.

Met vriendelijke groet,

Zorggroep Thorp

Bouw update 5

Vorige week weer een bezoek gebracht aan het prachtige pand in Katlijk. De vloer van de 2e verdieping ligt erop. In Januari moet het dak erop liggen. Het metselwerk aan de buitenkant is ook begonnen.

Bouw update 4

De bouw in Katlijk verloopt super goed en volgens planning. De 1e verdieping zit erop en de muren van de appartementen worden op de 1e verdieping worden gemaakt.

Bouw update 3

Gisteren de bouw weer bekeken. Het gaat met grote sprongen vooruit. De contouren van de muren van de begane grond is goed zichtbaar nu.

Bouw update 2

De bouw gaat snel. De contouren zijn goed zichtbaar. De appartementen zijn zichtbaar op de vloer en ook waar de badkamers en keukens in de appartementen komen.


De eerste paal is in de grond gegaan

Gisteren, 2 september, is dan eindelijk de bouw van een prachtige boerderij begonnen in Katlijk. De eerste palen zitten in de grond en vanaf nu mogen wij deze prachtige boerderij opbouwen tot een bijzondere mooie plek voor onze clienten.


WTZi Goedkeuring

Op 10 augustus 2021 is Zorggroep Thorp een WTZi goedgekeurde zorginstelling.


Officieel oprichting Zorggroep Thorp

Op 18-02-2021 is Zorggroep Thorp officieel opgericht bij de notaris. Wij zijn nu nog in afwachting van inschrijving bij de Kamer van Koophandel.  
Het bestuur van zorggroep Thorp: 
dhr. dr. J. Terpstra, voorzitter, 
mw. J.D. Terpstra-Dam, penningmeester.

Raad van Commissarissen van zorggroep Thorp: 

Dhr. P. Ressenaar
mw. A. Weerman, 
dhr. H. van der Heijden,

Follow us on Social Media