Wie zijn wij

Jeroen Terpstra, psychiater

Dr. Jeroen Terpstra, psychiater, directeur en oprichter van Psychiatrisch Expertice Centrum. Jeroen is gepromoveerd en 13 jaar werkzaam geweest bij GGZ Centraal (en de rechtsvoorganger GGZ Meerkanten) als psychiater. Hij is hierbij als Hoofd Behandelzaken verantwoordelijk geweest voor Acute Psychiatrie (o.a. Gesloten afdelingen en Crisisdienst) en de Ziekenhuispsychiatrie voor de regio Flevoland. In 2010 heeft hij naast zijn werk de diagnostische camera uitgevonden en op de markt gebracht. In 2017 is hij voor zichzelf begonnen en wordt zijn bedrijf met diagnostische camera ingehuurd bij verschillende zorginstellingen door het hele land. 

Danielle Terpstra, eigenaar
dagbestedingsbedrijven
De Dorpswerkplaats, De Dorpskookplaats, Dagbesteding Proeverij de Ontmoeting
& Dagbesteding Katlijk

Danielle Terpstra, eigenaar en oprichter van vier dagbestedingen in Ermelo en Harderwijk. In haar dagbestedingen zitten onder anderen mensen vanuit de wet langdurige zorg. Zij werkt met alle zorginstellingen rondom Ermelo en Harderwijk samen en heeft al vele cliënten geholpen de weg terug te vinden naar zichzelf. 

Zij heeft inmiddels veel bekendheid gekregen door er in de Corona tijd te zijn voor de cliënten en hierbij het belang van haar cliënten voorop te zetten. Hierover kunt u een mooi item terugvinden bij Omroep Gelderland (zie website). 

Follow us on Social Media