Contact

Voor wie staat Thorp open?

Voor mensen die opzoek zijn naar een woonvoorziening met dagbesteding. Voor mensen die willen wonen, werken en samenleven. Voor mensen die hulp nodig hebben op sociaal maatschappelijk en psychiatrisch gebied. Voor mensen die zich willen inzetten voor een prettiger leven voor zichzelf en de ander. Voor mensen die kampen met onder andere eenzaamheid, depressie en verwaarlozing. Voor mensen waarbij 24 uur per dag professionele hulp op de locatie belangrijk is. Voor mensen die dagbesteding nodig hebben.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor wonen bij Thorp moet de client beschikken over een WLZ- indicatie. Wet langdurige Zorg gaat vanaf 2021 gelden. Cliënten met een psychiatrische achtergrond waarbij langdurige zorg een voorwaarde is om prettiger te kunnen leven en verslechtering te voorkomen hebben toegang tot deze indicatie.

Herkent u zichzelf of een dierbare in het bovenstaande en wilt u meer informatie of jezelf / iemand aanmelden? Neem dan contact op met ons via email of bel het algemene nummer: 06 43 60 77 03 of 06 31 67 40 10

Wij helpen mensen graag verder.

Follow us on Social Media